Imię i nazwisko: Elizaveta Héderváry
Doświadczenie zawodowe: Od czego by tu zacząć. Hmm,przepracowałam trochę jako ktoś w rodzaju gosposi (nie żeby mnie to specjalnie radowało,niemniej mam doświadczenie). Opiekowałam się też Feliciano,kiedy był młodszy. Od XIX wieku mam doświadczenie jeśli chodzi o pierwszą pomoc i opatrywanie ran (to wtedy zostałam sanitariuszką). Często zdarzało mi się udzielać pomocy Feliksowi podczas powstania warszawskiego(wcześniej,od początku wojny również,ale bardziej sporadycznie), w 1956 z kolei (dzięki pomocy wyżej wymienionego) zajmowałam się ranami własnych ludzi...
Zainteresowania: Lubię gotować(szczególnie gulasz i leczo),odnajduję radość w doradzaniu przyjaciółkom w kwestii stosownego ubioru-to w kwestii żeńskiej części mojej natury.Kiedy jednak nadarzy się okazja lubię wymykać się do lasu i zapolować jak za starych,dobrych czasów,mając łuk i kołaczan ze strzałami u boku...Zdarzy się też wyskoczyć gdzieś do baru w celu spożycia napojów wyskokowych z Polską ;)(jednak tylko kiedy nie mam żadnych obowiązków!)
Dyspozycyjność: Aktualnie nie jestem zamężna i nie mam dzieci,mogę się więc bez reszty poświęcić pracy(oczywiście w granicach rozsądku).
Dodatkowe informacje: Jestem bardzo empatyczna względem ludzi(chyba,że jesteś Prusakiem i akurat mnie wkurzysz...),uwielbiam pomagać
Motywacja:Drogi Przyszły Pracodawco!
Ponad wiek temu poczułam silne powołanie,aby zostać sanitariuszką w służbie zdrowia. Proszę więc o zatrudnienie mnie w Pańskim szpitalu na stanowisku:pielęgniarka. Będę wykonywała swoją pracę sumiennie i starannie,więc uprzejmie proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Z poważaniem
Elizaveta Héderváry