Litwa
Liczba postów : 11 Age : 106 Skąd : Vilnius
| Temat: Czy mówiłem wam, że zrzędliwy Litwa jest...zrzędliwy? (Czyli Pan Litwa i jego uwagi. Tak wiem, że forum w budowie) Wto Sie 13, 2013 5:29 pm | |
| Po pierwsze, sprawa, która najbardziej razi w oczy, przynajmniej mnie. Wielkość avatarów. Rozumiem, że forum samo w sobie jest duże, ale na litość. Avatary trzy razy większe niż miejsce na post? Nie wygląda to estetycznie i naprawdę ciężko coś przeczytać. Przecież nie jest trudno ustalić jakąś wielkość, na przykład 200 x 400 pixeli. Jeżeli coś to oferuje swoją pomoc. Po drugie - wielkość forum. Przynajmniej na moim komputerze fort jest brzydko rozciągnięte i trzeba bawić się suwakiem na dole, ażeby coś zobaczyć. Tak, to wszystko. Jak wspominałem mogę pomoc, ba nawet chętnie to zrobię. | |
|
Tony Admin
Liczba postów : 43
| Temat: Re: Czy mówiłem wam, że zrzędliwy Litwa jest...zrzędliwy? (Czyli Pan Litwa i jego uwagi. Tak wiem, że forum w budowie) Wto Sie 13, 2013 8:11 pm | |
| Avatary poprawione, forum mam nadzieję już nie jest za szerokie. Pięknie to jeszcze nie wygląda, jak wrócę to zajmę się wyglądem. | |
|
Litwa
Liczba postów : 11 Age : 106 Skąd : Vilnius
| Temat: Re: Czy mówiłem wam, że zrzędliwy Litwa jest...zrzędliwy? (Czyli Pan Litwa i jego uwagi. Tak wiem, że forum w budowie) Wto Sie 13, 2013 8:37 pm | |
| Uh, dziękuję za spełnienie mojej prośby. Teraz, przynajmniej u mnie, wszystko wygląda zgrabnie. Mam nadzieję, że to kłopot nie był. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Czy mówiłem wam, że zrzędliwy Litwa jest...zrzędliwy? (Czyli Pan Litwa i jego uwagi. Tak wiem, że forum w budowie) | |
| |
|